Prosincové jednání Tripartity na MŠMT

pátek 14. prosince 2012 ·

Na Ministerstvu školství, mládeže a tělovýchovy se dnes konalo jednání Pracovního týmu Rady hospodářské a sociální dohody pro vzdělávání a lidské zdroje (Tripartita). Jednání vedl náměstek pro skupinu všeobecného, odborného a dalšího vzdělávání PhDr. Jindřich Fryč.


Obsahem jednání bylo předání informace o počtech a platové úrovni zaměstnanců RgŠ územních samosprávných celků, představení aktuálních informací k otázce rovného přístupu ke vzdělávání a komplexní informace o kariérním systému (vč. aktualizace projektu).

Příští jednání Pracovního týmu se uskuteční v únoru, a budou na něm mimo jiné projednávány připravované změny ve financování regionálního školství v roce 2014 a plánovaná novela školského zákona.

4 komentářů:

Jan Kopecký řekl(a)...
15. prosince 2012 v 5:21  
Tento komentář byl odstraněn autorem.
Anonymní řekl(a)...
15. prosince 2012 v 17:47  

No a v roce 2014 bude základní plat 10 000,- Kč a to zbude peněz na kariérní řád.

Anonymní řekl(a)...
16. prosince 2012 v 8:54  

připravované změny ve financování regionálního školství v roce 2014 a plánovaná novela školského zákona.

Je potřeba oddělit zrno od plev. Těm, kteří projdou pseudoškoleními NIDV,...dát 25 000,- Těm hlupákům, kteří za ně budou zadarmo suplovat dát 15 000,- hrubého. Je třeba šetřit, šetřit a zase šetřit. Přece se tahle krásná rozkradená zem nebude ještě k tomu navíc zadlužovat. Pokud to nechápete, pak toto je "prorůstové" opatření.

Anonymní řekl(a)...
17. prosince 2012 v 13:03  

Jenže faktem je, že někteří učitelé mají osobní složky ve školách plné certifikátů ze školení a některým zejí prázdnotou.

Největší chudáci jsou v tomto směru výchovní poradci a preventisti spolu s ICT koordinátory. Hromady školení za nimi a prd z toho.

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.