Marcel Chládek: První účet za ministra Dobeše - školství přijde o 762 milionů Kč

úterý 27. listopadu 2012 ·

5 komentářů:

Anonymní řekl(a)...
28. listopadu 2012 v 0:17  

Za ztráty může hlavně Fialova nečinnost.

Anonymní řekl(a)...
28. listopadu 2012 v 0:21  

Že se Marcel raději nezeptal, proč Fiala ještě v červenci sliboval, že všechno vyčerpá do koruny a teprve teď zjišťuje, že neudělal vůbec nic a samo se to nevyčerpá.

Anonymní řekl(a)...
28. listopadu 2012 v 8:43  

Víte ono to s těmi dotacemi není tak jednoduché. Lidé do toho většinou vůbec nevidí a jen pindají a pindají. Jenže, kdo do toho trochu vídí, ví, že on ten Fiala v tom brajglu, který mu tam zůstal po Dobešovi, ale i po vládě ČSSD na MŠMT, mohl npravit už jen velmi málo.

Anonymní řekl(a)...
28. listopadu 2012 v 10:54  

Fiala to určitě neměl a nemá jednoduché, ale řešení není se prostě na všechno vy.rat a nedělat vůbec nic. To pak má opravdu velice jednoduché.

Anonymní řekl(a)...
28. listopadu 2012 v 22:30  

Fialova politika je nic nedělat, protože "kdo nic nedělá, nic nezkazí". V tomto případě je to ovšem ta nejhorší možná politika.

Ostatně jak asi může fungovat ministerstvo vedené dvěma naprosto zbytečnými lidmi, kteří svojí existencí pouze zatěžují daňové poplatníky (myšleno duo Fiala - Nantl).

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.