Přečtěte si: Proměna ministerstva školství: přichází Dlouhého mluvčí

neděle 23. září 2012 ·

Změny na ministerstvu školství stále nejsou u konce, na "vlastní žádost" opouštějí Fialův úřad i další úředníci.


Z článku Jakuba Nováka v Aktuálně.cz vybíráme:

O odchodu Podubecké se mluví již delší čas. Její definitivní odchod potvrdil Aktuálně.cz Fialův náměstek Michal Zaorálek (ODS).(...)

Bývalou zastupitelku ODS na Praze 6 (odkud na ministerstvo přišli i další její spolustraníci - současný náměstek Michal Zaorálek či další zajímavá postava na ministerstvu školství Jakub Stárek) dosadil do funkce v lednu loňského roku sám ministr Josef Dobeš.

Jak informovala Česká pozice, Dobeš tak učinil navzdory rozhodnutí výběrové komise, která preferovala spíše druhého kandidáta Lea Steinera - tedy člověka, který později rozhýbal stojaté vody ROP Severozápad.

4 komentářů:

Anonymní řekl(a)...
23. září 2012 v 12:55  

No hlavně, že odchází konečně ta Podubecká. Doufejme, že odejde úplně z ministerstva, co to je za nesmysl ta dohoda o provedení práce?? To jako dostává dvojnásobnou výplatu?

Pokud ji opravdu vyhodí, tak je to aspoň jeden solidní tah ministra ve věci evropských fondů.

Anonymní řekl(a)...
23. září 2012 v 16:45  

Jeste vyhodit toho straznika Zaoralka a fondy se skokove zlepsi.

Anonymní řekl(a)...
24. září 2012 v 11:13  

Podubecká už měla být pryč dávno, vždyť ještě před několika dny lhala tady na České škole, že vyhrála konkurs. Tento článek ale opět ukazuje, že tam byla dosazena politicky ministrem Dobešem, přestože jasně prohrála a měla nepoužitelné pracovní zkušenosti pro tuto funkci. Bohužel není jediná, třeba ten nám. Zaorálek je povoláním městský strážník, který má ještě méně použitelných zkušeností než ona. To je zřejmě nejkřiklavější případ, ale není bohužel jediný.

Anonymní řekl(a)...
27. září 2012 v 14:07  

Jaktoze tam jeste ten Zaoralek je? Kolik nas ten chlap jeste musi stat penez, aby to Fiala pochopil?? Nebo Fiala ceka, az kvuli nemu padne jako Dobes?

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.