Kalendář EDUin

sobota 22. září 2012 ·

V pravém sloupci na České škole naleznete kalendáře připravené EDUin. Jsou zde informace o vybraných akcích pořádaných MŠMT a jeho přímo řízenými organizacemi (bežový text) a dalších školských akcí (modře). Pokud používáte Google Kalendář, můžete si oba kalendáře pomocí tlačítka vpravo dole.

5 komentářů:

Anonymní řekl(a)...
22. září 2012 v 15:56  

Proč to sem dáváte, kdyby kalendář Eduinu někoho zajímal, je-li vůbec někdo takový, tak se podívá na jejich web, který je kvůli uřvanosti pana Feřteka dostatečně znám.

Anonymní řekl(a)...
22. září 2012 v 17:08  

Protože seznamovat se i s jinými názory než máte vy, je normální mezi myslícími lidmi.

krtek řekl(a)...
22. září 2012 v 20:04  

Máte, milý 17:08, pravdu: Hned v pondělí doporučím panu řediteli autogramiádu knihy Řízení ve školství a požádám jej, aby mne pustil druhý den na konferenci Carieer Management Skill nebo že bych šel na seminář Komise pro muzejní pedagogiku?
---
Tož tak.

Anonymní řekl(a)...
22. září 2012 v 20:55  

Pokud vy nebo váš šéf máte pocit, že to je pro vás a vašeho zaměstnavatele potřebné, tak uděláte správnou věc.
Já bych na takové akce nikdy nešel, ale zavádět kamkoli cenzuru mi je odporné.

Janek Wagner řekl(a)...
23. září 2012 v 8:27  

Pro Anonymní 22. září 2012 15:56: Kalendář EDUin je na stránkách České školy už dlouhé měsíce, upozornili jsme na něj samostatným článkem kvůli jeho doplnění a úpravě. Kdyby podobný kalendář bylo schopné vytvořit MŠMT nebo některá jeho PŘO, nemusel by ho vytvářet EDUin. O zájem se starat nemusíte, je víc než dostatečný.

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.