Přečtěte si: Ministr Fiala zastavil Dobešovu reformu regionálního školství

úterý 22. května 2012 ·

Ministerstvo školství ustupuje od plánů svého bývalého šéfa Josefa Dobeše a zastavuje kritizovanou reformu regionálního školství. Ta počítala s tím, že peníze budou školám rozdělovány podle naplněnosti tříd. Ministr Petr Fiala ale se změnami počká do doby, než bude jasný návrh rozpočtu pro příští dva roky.


Z článku Jana Kálala a Karoliny Brožové v Mediafax.cz vybíráme:

"Reforma financování regionálního školství je pozastavena do doby, než bude znám rozpočet na roky 2013 a 2014," uvedla Savičová.

4 komentářů:

Simona CARCY řekl(a)...
22. května 2012 v 20:37  

A jsme tam, kde jsme byli za Lisky, tedy v ...... bezradnosti. Pokud kazdy stejne osviceny ministr zrusi, co predchudce zavedl a po te s drobnym zpozdenim nastavi svou vizi, vratime se po konci jeho mandatu, tam, kde jsme zacinali. Diskontinuita cehokoli je hlavni charakteristikou jaloveho pristupu ke koncepcim. Pokud by se tohle melo tesat jako prvni charakteristika noveho ministra, pak je skoda kamene na takove dilo.

Anonymní řekl(a)...
22. května 2012 v 21:29  

eogyce cleoive22. května 2012 20:37

Takovou blbost, jakou vymyslel nejlepší ministr všech dob, by musel zrušit každý normálně uvažující člověk.

Anonymní řekl(a)...
23. května 2012 v 7:03  

No bylo na čase, pozitivní krok. nyní jenom vymést Augiášův chlív na MŠMT a sebrat v rámci úsporného balíčku učitelům nějakou tu tisícovku z platu.

Anonymní řekl(a)...
23. května 2012 v 12:36  

No zatim se zda, ze se fiala se se znamymi zlodeji z MSMT sprahl a dela jim bileho kone :-((((

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.