Přečtěte si: Nantl, nový adept na nejhoršího ministra školství

úterý 17. dubna 2012 ·

Exministr školství Josef Dobeš sdělil on-line deníku TÝDEN.CZ, že na uprázdněné místo v čele resortu má přijít jeho pravá exruka Jiří Nantl. Dobeš je sice politický odpadlík, jehož názor nemá již váhu, nicméně na Nantlovi se prý shoduje jak premiér Petr Nečas, tak v současnosti nejvlivnější véčkařka Karolína Peake.

Z článku Marka Přibila v Týden.cz vybíráme:

Dobeš může být v klidu. Pokud se Nantl skutečně stane šéfem školství a zhostí se svých úkolů, pak slepě vykoná tato úsporná opatření a zavede přímé školné. Významně to zvýší náklady rodin, jestliže už dnes měsíc studia pro mimopražské studenty vyjde skoro na deset tisíc.


Exministrovi jistě spadne balvan ze srdce. Je totiž pravděpodobné, že o nezáviděníhodný titul nejhoršího polistopadového ministra školství přijde.

2 komentářů:

Anonymní řekl(a)...
17. dubna 2012 v 20:19  

"nejvlivnější véčkařka Karolína Peake." Zajímalo by mě, zda již má Karolína průkazku ODS.

Anonymní řekl(a)...
18. dubna 2012 v 13:25  

Bohužel se potvrzuje, že kontinuálně platí "lépe už bylo".
Tedy že i po Dobešovi, ač si to bylo jen těžko představit, může přijít někdo ještě horší.

Zároveň se ukazuje, že slavný spisovatel Kurt Vonnegut měl fantazie sice dost, ale česká realita ji hravě překonává. On si na konci té řady (v jeho případě amerických prezidentů) vymyslel šimpanze.

Ve srovnání s posledními dvěma členy řady v čele MŠMT by ale pravděpodobně ten šimpanz byl krokem k lepšímu.

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.