První kroky v podnikání

středa 28. března 2012 ·

První kniha o strategiích a plánování napsaná srozumitelným a zábavným způsobem pro každého, kdo stojí před rozhodnutím začít podnikat. Smyšlený příběh poskládaný ze skutečných životů a zkušeností o tom:
  • jak založit úspěšnou prodejnu, aniž byste studovali strategické řízení nebo znali pojmy jako SWOT analýza, marketingový mix a další manažerské povídky,
  • jak nalézt ty správné zákazníky pro své produkty a svoji prodejnu a jak jim o sobě dát vědět,
  • jak nalézt silné stránky a příležitosti tam, kde právě jste,
  • a jak je využít ve svůj prospěch,
  • jak se odlišit od konkurence,
  • a spousta dalšího důležitého povídání o smysluplném řízení vašich kroků, které byste se bez této knížky nikdy nemuseli dozvědět.

Ukázky stran:

Knihu s 15% slevou zakoupíte v e-shopu www.albatrosmedia.cz.

1 komentářů:

Anonymní řekl(a)...
19. února 2013 v 11:00  

Pokud jde o podnikání, vždy nejtěžším krokem je právě ten první – rozhodnout se do toho jít a předem si připravit zázemí pro to, aby budoucí podnik nezanikl dříve, než se vůbec stačil rozjet. Kniha První kroky v podnikání je tedy věnována těm, „kteří se nebojí a chtějí začít žít svůj život a práci po svém.“


Maruška, hlavní postava této knížky je chytrá, odvážná a má nepřekonatelnou potřebu změnit svůj život, především práci. Je čerstvě propuštěna, žije sama se svým kocourem, pravidelně navštěvuje úřad práce, žije na podpoře a přemýšlí, jakou cestou se vydat. Jeden den ji však změní celý život. Při cestě z „pracáku“ prochází kolem výloh a přemýšlí, jak mnoho obchodů je kolem a všichni se tím nějak uživí. Proč by si i ona nemohla otevřít svůj vysněný obchod s jahodami a stát se svým vlastním pánem?
Vzhledem k tomu, že se autorka věnuje především problematice malých a středních firem, i knížka je především určena těm, kterým nechybí entuziasmus a chuť pustit se do něčeho nového. „Začala jsem si všímat i trendů tzv. StartUpů a různých projektů pro začínající podnikatele a podnikatelky. A pro tuto skupinu na našem trhu rozhodně moc publikací není. A to byl začátek všeho - napsat knížku, která bude poučná, stručná, výstižná a zároveň zábavná, aby přitáhla pozornost právě takových lidí, kteří nejsou klasickými manažery ani studenty a potřebují podnikat a vydělávat peníze.“ dodává autorka.



Celá recenze je na http://www.jdipracovat.cz/tipy/63-kniha/804-tip-na-knihu-prvni-kroky-v-podnikani



WWW.JDIPRACOVAT.CZ - Průvodce bludištěm trhu práce - recenze na personální literaturu.

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.