Přečtěte si: Březina glosuje: Dobeš letí z mrakodrapu a ještě v desátém patře říká, že je to fajn

úterý 7. února 2012 ·

Pokud ministr školství Josef Dobeš nepošle do Bruselu jasný signál, že se problémy, kvůli kterým Evropská komise neoficiálně zastavila naše čerpání evropských fondů, řeší, zastaví se toky oficiálně. A to bude podle europoslance za KDU-ČSL Jana Březiny opravdový průšvih.

Z článku par v ParlamentníListy.cz vybíráme:

Zda by ovšem pomohlo odvolání ministra Dobeše, Březina také neví. "Nevím, jesli by to pomohlo, ale jako signál by to asi vnímáno bylo. Jako signál, že jsme si uvědomili, že to takhle dál nejde. A pokud by změna byla rychlá, že by Dobešův nástupce odjel do Bruselu a předložil tam nějaké garance, tak to by asi ještě šlo zachránit to." Březina prý sice věří na zázraky, ale ministru Dobešovi už ne.

0 komentářů:

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.