Dvojjazyčná kniha: Bonnie a Clyde

čtvrtek 9. února 2012 ·

Učte se anglicky četbou kiminálních příběhů!

Drama slavných amerických zločinců z 30. let minulého století je napsáno jednoduchou angličtinou - na své si přijdou především falešní začátečníci a mírně pokročilí studenti anglického jazyka. Kde si nebudete jistí, zda jste textu porozuměli správně, pomůže Vám zrcadlový překlad do češtiny. Zpočátku je v textu použitý pouze přítomný čas prostý, později se přidává minulý čas a ke konci se objeví i trochu budoucího času prostého.


Po každé kapitole následuje tematický okruh slovíček a cvičení. Vzadu v knize naleznete stručný přehled anglické gramatiky a slovníček. Celý příběh si můžete poslechnout na přiloženém CD. Na CD také uslyšíte správnou výslovnost slovíček ze slovníčku.

Věříme, že se čtením mnohému z anglického jazyka naučíte a že Vás povzbudí k přečtení i složitějších anglicky psaných děl.

Ukázky stran:



Více informací o knize naleznete a s 15% slevou zakoupíte na http://knihy.cpress.cz/bonnie-a-clyde.html.

0 komentářů:

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.