Přečtěte si: Ředitele školy, který zval na „levný ožer“, bude řešit zastupitelstvo

středa 18. ledna 2012 ·

Případ ředitele základní školy ve Ptení na Prostějovsku Pavla Kováře, který na Facebooku propaguje alkohol a na internetových stránkách školy zveřejnil snímky polonahých žákyň deváté třídy, jak mu myjí jeho auto, bude řešit obecní zastupitelstvo. To se sejde v nejbližší době a rozhodne o jeho osudu.

Z článku Michala Šverdíka v iDNES.cz vybíráme:

Ředitel Kovář je mezi prostějovskou mládeží známý a populární jako DJ Choruno a na svém facebookovém profilu tak láká na své akce mladé lidi na levný alkohol a večírky. "Drink jen za 9,90 kaček. Nejlevnější ožer ve městě. Tak neseď doma a dojdi zapařit," zněl například jeden z nich, který si přitom mohli přečíst i jeho žáci.


Na internetových stránkách školy navíc kromě toho zveřejnil vyzývavé fotografie žákyň deváté třídy v plavkách, jak mu přímo u školy umývají auto. Na fotkách jsou dívky postříkané pěnou a koketně se usmívají.

4 komentářů:

Anonymní řekl(a)...
18. ledna 2012 v 16:36  

Ach jo, kam jsme to klesli.

Anonymní řekl(a)...
18. ledna 2012 v 16:51  

On to bude nejaky slovy Jary Cimrmana "underground teacher" (director), ale z toho clanku to spis vypada na typickou novinarskou praci (pana Sverdika), takze vezmeme musinec a rozmazavame jako velke h...o a cekame, co z toho bude.
Aby nakonec pravda nebyla uplne jina.

PN

Anonymní řekl(a)...
18. ledna 2012 v 17:42  

A co, třeba se aspoň děti těší do školy, ne? :))

Jan Hučín řekl(a)...
18. ledna 2012 v 21:59  

Viz článek v místním tisku.

Nebylo tu nedávno něco o tom, že žáci hlavně nesmějí vyčnívat? Jak je vidět, ředitelé taky ne.

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.