Přečtěte si: Gazdík: Dobešův plán financování škol v regionech je špatný

středa 18. ledna 2012 ·

Ministr školství Josef Dobeš by měl zrušit nebo změnit svůj plán financování regionálního školství. Vedl by k zachování velkých sídlištních škol, a naopak poškodil žáky z menších škol. Uvedl to předseda poslanců TOP 09 Petr Gazdík.

Z článku pet v ČeskáTelevize.cz vybíráme:

"Vyzývám ministra Josefa Dobeše, aby si opět a podrobně prostudoval svoji koncepci financování regionálního školství, a věřím, že ji posléze změní či zruší tak jako mnoho jiných předchozích rozhodnutí," uvedl Gazdík. Poznamenal, že je zvykem ministerstva školství své plány nejprve prezentovat médiím, a tím je podrobit testu veřejného mínění.


"Je patrné, že cílem představených změn je zachovat pouze velké sídlištní školy a gymnázia a žáky z menších či vesnických škol vyučovat nejlépe u televize, kam jim mohou být promítány národovecké projevy pana ministra Josefa Dobeše," dodal Gazdík.



1 komentářů:

Anonymní řekl(a)...
18. ledna 2012 v 19:32  

Ti hoši z TOPky jsou tak dobří, že by mohli vládnout sami.

Politici mě fascinují tím, jak přesně ví, co mají dělat ti druzí. V momentě, kdy se dostanou k lizu, předvádí přesně to, co ti, které předtím kritizovali.

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.