Martin Rychlík: A jedeme dál. Školství bude mít už pátého šéfa pro evropské fondy. Čeká jej krušný start.

středa 14. prosince 2011 ·

Vrchním ředitelem sekce EU fondů na ministerstvu školství se podle několika zdrojů ČESKÉ POZICE stane Robert Plaga.



Dobešův čtvrtý, vlastně již pátý muž pro evropské fondy usedne na ministerstvu školství. Po odejitém Janu Vitulovi (TOP 09), Jaroslavu Kubovi, náměstku Jakubu Hodinářovi (ODS) a nedávno povýšeném Michalu Zaorálkovi (ODS) se vrchním ředitelem sekce EU fondů stane pravděpodobně Robert Plaga. Vyplývá to z několika důvěryhodných zdrojů ČESKÉ POZICE z brněnského univerzitního prostředí a z ministerstva školství.

„Tu nabídku skutečně mám a velmi uvažuji, že ji přijmu,“ řekl ČESKÉ POZICI Robert Plaga. Jde o věc dosti aktuální; pravděpodobný je nástup již od zítřka, tedy od čtvrtka 15. prosince. „Potvrzujeme, že pan doktor Plaga je mezi kandidáty na uvedenou pozici a pan ministr Josef Dobeš v nejbližších dnech definitivně rozhodne, koho jmenuje vrchním ředitelem sekce,“ sdělila na přímý dotaz mluvčí Kateřina Savičová.

Celý článek na webu ČESKÁ POZICE

5 komentářů:

Anonymní řekl(a)...
14. prosince 2011 v 12:43  

Já chci taky !

Anonymní řekl(a)...
14. prosince 2011 v 12:47  

To už není prča, začíná to být vážné. Kolik peněz z evropských fondů ČR nezíská ?

Anonymní řekl(a)...
14. prosince 2011 v 14:02  

Zde nejde jen o to, kolik peněz nezíská, ale i o to, kolik bude vracet.

Přesměrovat (rozuměj nakrást) se jistě ještě nějaké peníze dají, ale jinak se panu doktorovi Plagovi (i anonymnímu) z 12:43 divím.

Luděk Blaha řekl(a)...
14. prosince 2011 v 15:18  

jinak se (i anonymnímu) z 12:43 divím

Já tedy ne! Hele, tři měsíce se tam pošmrdolit a pak dostat v padáku plat za další tři, to je, odhaduji, můj roční plat nejméně.
A že bych byl za vola? Za ty roky jsem už přivykl. Žádné nové pocity.

Anonymní řekl(a)...
14. prosince 2011 v 16:39  

Pane Rychlíku, podle několika zdrojů ČESKÉ POZICE Vám bude nabídnuta pozice (nikoliv však česká) náměstka ředitel sekce fondů EU na MŠMT. Za Vaší nominací údajně stojí nejmenovaný šéfredaktor jedné české školy a jistý beduin. Co vy na to?

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.