Jan Wagner: Desmos - grafický kalkulátor online

pondělí 3. října 2011 ·

Grafické kalkulátory HP, Texas Instruments nebo Casio již nahradily nejrůznější aplikace, v době Webu 2.0 je tu nová generace online aplikací, Desmos můžeme určitě doporučit.

Inovovaná online aplikace Desmos, vytvořená s pomocí Adobe Flash, dokáže zobrazit průběh funkcí, řešení rovnic i nerovnic a má i řadu dalších možností.


Užitečná je možnost měnit parametry pomocí posuvníků nebo možnost sdílení rozpracované úlohy pomocí zkrácené adresy, například http://bit.ly/rdnqHz, Podívejte se na video s přehledem možností Desmos (další naleznete na kanále YouTube):



 Novinky a ukázky naleznete na http://blog.desmos.com/.

0 komentářů:

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.