Romano Džaniben zve na seminář o využití interaktivních materiálů o dějinách Romů

pondělí 5. září 2011 ·

Občanské sdružení Romano džaniben zve na seminář týkající se využití interaktivních materiálů o dějinách Romů vhodných do výuky. Při semináři budete seznámeni s interaktivním webem, který mapuje moderní dějiny Romů (od holocaustu po současnost), a jeho využitím při výuce dějepisu i dalších společenských věd. Dostanete zde informace o obsahu a výhodách využití webu, aktivitách, které v jeho rámci můžete s žáky a studenty vykonávat a nakonec budete moci i o všech možnostech využití debatovat.



Seminář se bude konat v těchto městech a dnech:

Plzeň - 22. září od 13.00 do 17.00
Ústí nad Labem – 26. září od 13.00 do 17.00
Praha – 27. září od 13.00 do 17.00

Místa konání budou upřesněna. V případě domluvy více účastníků lze dojednat i jiný termín! Během semináře bude podáváno malé občerstvení a účast je zdarma! V případě zájmu je možno se domluvit i na individuálním představení webu našimi školiteli na Vaší škole.

Seminář je v plné šíři akreditovaný MŠMT v rámci Dalšího vzdělávání pedagogických pracovníků.

Pokud byste se chtěli zúčastnit, pošlete prosím, co nejdříve, potvrzující e-mail na adresu: dzaniben@email.cz.V e-mailu uveďte jméno, vzdělávací instituci a kontakt. V případě většího počtu pedagogů z jedné školy stačí společná přihláška jedním e-mailem.

Učitelé jsou také srdečně zváni na seminář, který se bude konat v Praze 29. září formou World Café (diskusní setkání s odborníky v oblasti interkulturního vzdělávání a extremismu, romisty a Romy, kteří s Vámi budou diskutovat nad problémy spojenými s výukou romské historie a souvisejícími tématy).

Pro bližší informace nás neváhejte kontaktovat:

Romano džaniben
Biskupcova 85, 130 00 Praha 3
e-mail: dzaniben@email.cz

web: www.dzaniben.cz
GSM: +420 777 764840

2 komentářů:

Anonymní řekl(a)...
5. září 2011 v 15:39  

Seminář se bude konat v těchto městech a dnech:

Plzeň - 22. září od 13.00 do 17.00
Ústí nad Labem – 26. září od 13.00 do 17.00
Praha – 27. září od 13.00 do 17.00

Semináře by se měly konat výhradně ve Šluknově či Vansdorfu.

Anonymní řekl(a)...
5. září 2011 v 17:11  

Ba, a s názornou vycházkou do terénu.

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.