Informace pro maturanty ohledně předávání maturitních vysvědčení a protokolů o výsledcích společné části maturitní zkoušky

sobota 24. září 2011 ·

Poslední písemnou zkouškou byl ve středu 21. září 2011 ukončen podzimní termín společné části maturitní zkoušky 2011. Ve čtvrtek tzv. spádové školy ukončily proces hodnocení písemných prací a zaslaly výsledky CERMATu ke zpracování.



Maturanti své výsledky z písemných zkoušek společné části maturitní zkoušky obdrží v pondělí 26. září 2011 na svých kmenových školách, kde jim také budou vystaveny maturitní vysvědčení a protokoly o výsledcích společné části MZ. Zástupci CERMATu nejsou oprávněni výsledky maturantů sdělovat.

Didaktické testy a zadání písemných prací z podzimního termínu maturitní zkoušky roku 2011 budou oficiálně zveřejněny na stránkách CERMAT v sekci Testy a zadání v úterý 27. září 2011.

1 komentářů:

Anonymní řekl(a)...
26. září 2011 v 15:28  

Cermat nikdy nezklame. V poslední diskusi Matematika II. mě pobavila paní Řídká odpovědí, že vysvědčení předá škola v pondělí 26.9. a že "školy budou tisknout vysvědčení asi až v průběhu víkendu." V pondělí ráno to Cermat dorazil zprávou, že se vyskytly "Technicke potize s GTS branou", což znamenalo pro školy, které se do Certisu přihlašovaly pomocí SMS kódu, že musely čekat až do poledne na možnost vytisknout vysvědčení.

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.