Nové kurzy pro učitele od září

pondělí 6. června 2011 ·

Vzdělávací institut Středočeského kraje ve spolupráci s British Council nabízí od září učitelům angličtiny jazykově metodické kurzy anglického jazyka v distanční formě metodou e-learningu.



Kurzy jsou realizovány prostřednictvím internetu ve výukovém prostředí Moodle. Připraveny byly předními odborníky British Council pro učitele angličtiny v celé Evropě. Jsou výrazně interaktivní, obsahují texty ke studiu, audio, videozáznamy z třídní praxe učitelů, interaktivní cvičení, diskusní fóra a další aktivity. Účastníci pracují ve skupinách a jsou vedeni zkušeným metodikem- e-moderátorem.

PRIMARY ESSENTIALS

distanční (e-learning)

Kurz je určen pro učitele, kteří mají určité metodické základy pro výuku žáků 6 – 11 let a rádi by si tyto základy prohloubili. Poskytne jim klíčové principy výuky angličtiny mladších žáků.

Více informací na http://www.visk.cz/akce/0572G81.

TKT ESSENTIALS

distanční (e-learning)

Intenzivní jazykově metodický kurz pro učitele AJ na ZŠ a SŠ je zaměřen na metodiku komunikativní výuky jazyka. Více na http://www.visk.cz/akce/0573G81.

LEARNING TECHNOLOGIES FOR THE CLASSROOM

kombinovaná forma (2 prezenční semináře + 4 týdny e-learning)

Kurz rozvíjí metodiku využití  webu, video a audio materiálů, aplikací MS Office a sociálních sítí pro účely jazykové výuky. Více na http://www.visk.cz/akce/0570G81.

0 komentářů:

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.