Přečtěte si: Matějka: Ladislav Bátora, aneb když vidina dobrého fleku vítězí nad idejemi

úterý 5. dubna 2011 ·

Autor glosy v Parlamentních listech píše: Do poslední chvíle jsem si myslel, že pan Bátora se poradcem ministra Dobeše nestane. Stalo se a tak mi nezbývá, než napsat: Je to zatraceně špatně. A je mi to líto zejména kvůli konzervativně smýšlejícím lidem.


Z článku dále vybíráme:

Víte, kdyby si vybral pro prosazení svých myšlenek jednu platformu, resp. jednu politickou stranu, nebo řekněme i dvě s podobnými cíli, skousnu to. Když změníte dres třikrát, už je to pro mě za hranou. A když své vize realizujete cestou členství v Československé straně socialistické, potom Národně sociální strany, Občanské demokratické aliance, následně kandidováním za Národní stranu, abyste pak vstoupili do Strany svobodných občanů, po pár měsících následně ze dne na den odešli kandidovat za Suverenitu do Senátu PČR a nakonec skončili u ministra za Věci veřejné, jako to provedl ve svém životě Ladislav Bátora, to už je silná káva. Úplně stejné je to s jeho životem v soukromém sektoru. Dejte si tu práci zde a objevíte poměrně rozsáhlý seznam zaměstnaneckých poměrů či rozličných funkcí, u kterých najdete stejně obsáhlý seznam slov „dali mi výpověď" nebo „rezignoval jsem".

6 komentářů:

Anonymní řekl(a)...
5. dubna 2011 v 11:49  

Velmi dobrý článek - stojí za přečtení celý text, k němuž je uveden odkaz.

Anonymní řekl(a)...
5. dubna 2011 v 16:31  

Ano, to, co je v tom článku, by bylo, na rozdíl od stupidních novinářských výkřiků o kandidatuře pana Bátory za nějakou stranu, notabene opisovaných jeden od druhého, opravdu pádným důvodem, proč by na nejvyšší úrovni státní správy pracovat neměl.

Ale už tam je.

A jestli má ten článek pravdu, tak je angažmá pana Bátory jen dalším z mnoha dokladů, že máme nejneschopnějšího ministra školství za celou existenci České, možná i předchozí Československé republiky.

poste.restante řekl(a)...
5. dubna 2011 v 17:19  

Myslím, že vše, co mělo být řečeno na konto pana Bátory a především jeho působení na MŠMT, již řečeno bylo.

Mohou-li být v tomto státě bývalé prostitutky mediální hvězdy, pak mohou být i .... ...nechme toho.

Nezbývá, nežli doufat, že neblahá očekávání nebudou naplněna.

Nebo se raději pomodlit.

Anonymní řekl(a)...
5. dubna 2011 v 18:44  

Je to naprosto jasné, za chvíli budeme tvrdit, že kruh je hranatý. Již jsem to zažil a je to tady zase. "Jak chutná moc" - těch 118 hlasů bude pro pravici hřbitovem. Asi je to i škoda, ale kdo s čím zachází, tím i schází. Ignorant

poste.restante řekl(a)...
5. dubna 2011 v 21:46  

Omlouvám se.
Opravdu jsem si myslel, že k této kauze už není co dodat. Život mne opět dokázal překvapit.

Proto doporučuji dnešní Hyde park na ČT24. Fakt to stojí za to.

http://www.ct24.cz/vysilani/2011/04/05/211411058080405-20:10-hyde-park-ct24/

Komentář si tentokrát odpustím.
Byl by zbytečný.

Anonymní řekl(a)...
5. dubna 2011 v 23:25  

Ano. Díky za odkaz. Potěšil jste mě. Vidím to stejně.

VM

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.