Nejlepší detoxikace léčivými bylinami - Nejlepší detoxikační recepty

pátek 29. dubna 2011 ·

Detoxikace organismu je pro naše tělo nutná, protože je stále vystavováno škodlivým vlivům, jako jsou stres, přepracování, nedostatek pohybu, znečištěné ovzduší, nevhodná skladba stravy, chemikálie v potravinách apod. Nahromadění škodlivin v organismu často způsobuje únavu, alergie a nemoci.


Jak můžeme našemu tělu od těchto jedů pomoci? Nejstarší, ale také nejúčinnější metoda spočívá v pravidelné vnitřní očistě pomocí drenážních bylin. Tato knížka vás provede procesem detoxikace, seznámí vás s nejrůznějšími očistnými kúrami, objasní, za jakých podmínek kterou použít a které byliny jsou pro vás nejvhodnější.

V knize mimo jiné naleznete:
  • detoxikační kúry pro různé zdravotní obtíže (únavu, nemoci oběhového systému, závislost na nikotinu, trávicí potíže, onemocnění dýchacích cest atd.)
  • speciální kúru pro sportovce
  • jak vyčistit tělo po požití většího množství jídla či pití (alkoholu)
  • detoxikaci při rekonvalescenci
  • jak byliny připravovat a používat
  • podrobný seznam detoxikačních bylin s radami fytoterapeuta

Franck Gigon je lékař. Přednáší fytoterapii na lékařské fakultě v Paříži a pořádá na toto téma konference pro odbornou veřejnost. Patricia Bareau je diplomovaná sestra, která prošla univerzitním studiem zaměřeným na fytoterapii a botaniku. V současné době je novinářkou a přispěla k napsání několika knih na téma přírodní medicíny.
 
Více informací o knize vč. ukázkové kapitoly naleznete na http://knihy.cpress.cz/nejlepsi-detoxikace-lecivymi-bylinami.html

1 komentářů:

Anna S. řekl(a)...
30. dubna 2011 v 18:13  

Bylinky jsou bezva. Jen škoda, že nezvládnou detoxikaci našeho školství. Tam je míra znečištění a zaneřádění různými svinstvy moc veliká.

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.