Získejte certifikát „Kvalitní školní časopis“!

středa 15. prosince 2010 ·

Občanské  sdružení Abeceda nabízí všem mimopražským základním školám zapojení do projektu ESF (MŠMT, OP VK) Čtenářská gramotnost a projektové vyučování, jehož součástí je možnost získat certifikát „Kvalitní školní časopis“. Pokud na vaší škole časopis vychází, určitě se do tohoto projektu přihlaste!


Vážení tvůrci školních časopisů!

Nabízíme všem mimopražským základním školám možnost získat prestižní certifikát „Kvalitní školní časopis”. Tento certifikát bude mít grafickou podobu a budete jím moci ozdobit obálky svých časopisů. Podmínkou pro jeho získání je zlepšení kvality vašeho časopisu. Vybraným školním časopisům bude certifikát přiznán v červnu 2011.

Kvalitu svého časopisu mohou prokázat všechny redakce školních časopisů. Stačí, když na naši adresu Abeceda, o. s., Svatoslavova 611/3, Praha 4 - Nusle, 140 00 zašlete do 1. února 2011 vyplněnou přihlášku a přiložíte k ní alespoň jedno aktuální číslo vašeho časopisu ze školního roku 2010/2011 (každé číslo 3krát).

Do 1. června 2011 pak musíte zaslat alespoň jedno další číslo vašeho časopisu (každé číslo 3krát). K němu musíte připojit shrnutí, co se vám podařilo vylepšit, co nikoliv a proč.

Hodnotit se bude pokrok, kterého jste dosáhli během školního roku 2010/2011 od prvního čísla vašeho časopisu do čísla posledního. Certifikát obdrží časopis, který bude ve všech sledovaných oblastech prokazovat vysokou kvalitu. Počet certifikátů není omezen - může ho získat každý časopis!
Obecná kritéria kvality naleznete v sérii článků věnovaných školním časopisům na webu http://www.ctenarska-gramotnost.cz/kategorie/medialni-vychova a další články na toto téma zde budou vycházet v průběhu školního roku.

Přihlášku a formulář pro závěrečné  shrnutí naleznete zde:
http://www.ctenarska-gramotnost.cz/medialni-vychova/mv-casopisy/kvalitni-casopis-certifikace

Na vaše časopisy se těší

Mgr. Dalibor Dudek, odborný garant pro oblast Čtenářská gramotnost a mediální výchova 
dudek.dalibor@abeceda-os.cz
+420 777 799 623            

0 komentářů:

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.