Receptíky pro kuchtíky 3 - Hravá kuchařka pro malé cestovatele

středa 1. prosince 2010 ·

Tato kuchařská kniha plná barevných fotografií, vtipných ilustrací a napínavých komiksů je určena všem dětem, které se zajímají nejen o kuchařské umění, ale i o cestování, a chtěly by svým kamarádům, rodičům nebo prarodičům připravit zajímavé exotické pohoštění. Ještě než se však pustí do přípravy tradičních cizokrajných pokrmů, mohou si s naší knihou nejdříve vyzkoušet jídla méně náročná, zato však originální, hravá a hlavně chutná.


Recepty, které v knize naleznete, zahrnují jak pokrmy SLANÉ (chlebíčky, jednohubky, saláty, obložené mísy apod.), tak i SLADKOSTI (cukroví, poháry, zákusky apod.) a NÁPOJE (koktejly apod.). Provedení těchto známých pochutin vás však zaručeně překvapí! Už jste někdy jedli toasty ve tvaru indiánského týpí, pochutnávali si na sladkých polárních liškách nebo pili koktejl určený pro opravdové americké filmové hvězdy?

Jednotlivé recepty jsou navíc rozděleny do čtyř kapitol podle světových stran, takže se nemusíte bát, že by vám s naší knihou na některém z kontinentů došly nápady. Každá z kapitol je pak uvedena vtipným dvoustránkovým komiksem, v němž se znova potkáte s opičkou CHECHTIČKOU, prasátkem CHROCHTOU a mravenečníkem FRFŇOU. Tito tři zvířecí kamarádi vám budou při vaření radit, jak na to, a při přípravě každého z receptů vám přispěchají na pomoc s dobrou radou v podobě malého ZLEPŠOVÁKU.

V KNIZE NALEZNETE:

  • 24 originálních receptů pro malé i velké kuchtíky
  • 24 praktických „zlepšováků“
  • 4 vtipné komiksy a 3 legrační zvířátka
  • eskymácké iglú, které nestudí
  • nebezpečně vypečené indické kobry
  • spolehlivě přesný bagetový expres
  • opravdu sladké čokoládové černoušky a mnohem více…
Více informací o knize naleznte na http://knihy.cpress.cz/KD0287.

0 komentářů:

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.