13. a 14. 12.: Kurz Google pro učitele, Praha

neděle 5. prosince 2010 ·

V našem semináři nahlédneme pod pokličku aplikací Google a ukážeme si, co aplikace Google umí a jak je můžete využít ve škole i pro osobní účely: jak vyhledávat materiály do výuky, jak se připravovat doma i ve škole a nemuset nic nosit v tašce, jak plánovat čas, jak spolupracovat s kolegy i s žáky, jak jednoduše vyrobit web školy i stránky vlastní třídy a řadu dalších vychytávek.

Témata kurzu:

  • Internet “druhé generace” - jak se mění internet i žáci a jak toho využít ve výuce
  • Vyhledávání - jak “gůglit”, aneb jak hledat na internetu cokoli - tipy a triky
  • Google Apps EDU - co nabízí speciální balík aplikací Google a jak jej lze efektivně využít právě ve škole
  • Další aplikace - co ještě můžeme používat ve výuce a k čemu nejlépe
Prezenční část proběhne ve dvou termínech 13. a 14. prosince od 14.30 v předváděcí místnosti J4W v  Praze 3, Dalimilově ulici 15.

Distanční část:

Po kurzu budeme pokračovat online jednoduchým společným úkolem přímo v některé z aplikací. Cílem bude samostatně si vyzkoušet, jak aplikaci použít. Ale i po tu dobu vám budeme nablízku.

Akreditovaný kurz DVPP je připraven ve spolupráci Jednoty školských informatiků, Google User Group a České školy, cena kurzu je 700 Kč.

Registraci a další podrobnosti naleznete na webu GUG.

0 komentářů:

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.