Publikace: eTwinning 2.0

čtvrtek 8. dubna 2010 ·

eTwinning 2.0 - Budujeme komunitu škol v Evropě je název publikace, kterou je nabízena ve 23 jazykových verzích.

Nejnovější publikace o eTwinningu je vynikajícím zdrojem inspirace pro všechny účastníky této aktivity. Od publikací vydaných v minulých letech se nová brožura s názvem eTwinning 2.0 - Budujeme komunitu škol v Evropě liší. Najdete zde velkém množství informací, inspiraci, návody a zkušenosti učitelů a odborníků. Zájemci se dozvědí, jaké možnosti eTwinningová komunita evropských škol nabízí.

Za pět let existence eTwinningu se podoba pedagogické spolupráce v rámci této aktivity výrazně měnila. Tematicky je brožura zaměřena na možnosti eTwinningu v těchto oblastech:

  • využívání sociálních sítí ve vzdělávání;
  • budování komunit;
  • profesní rozvoj;
  • spolupráce na Internetu.

Publikaci eTwinning 2.0 společně sepsali odborníci, pracovníci CSS a NSS a učitelé. Díky nim si můžete udělat celkovou představu o eTwinningu a o tom, jakých informací a podpory se účastníků dostává. Text je k dispozici ve 23 jazycích (máte-li zájem o jinou verzi, zvolte jazyk na stránce portálu eTwinning.net).

0 komentářů:

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.