CERMAT: Maturitní generálka - prodloužení přihlašování

úterý 30. června 2009 ·

Níže uvádíme e-mail zaslaný dne 29. 6. 2009 všem středním školám, jehož obsahem je možnost prodloužení přihlašování žáků k maturitní generálce MAG ´09 - 2, 3.

Vážená paní ředitelko,
vážený pane řediteli,

v souvislosti s přihlašováním žáků k pokusnému ověřování nové formy a organizace ukončování středního vzdělávání maturitní zkouškou vyhlášeného MŠMT (projekt MAG´09-2,3) si Vás dovolujeme upozornit, že přihlašovací aplikace
v informačním systému CERTIS bude od 1. července uzavřena.

Pokud to bude možné, ukončete, prosím, přihlašování svých žáků k projektu MAG´09-2,3 nejpozději 30. června, jak je stanoveno v harmonogramu.

Na žádost několika škol, které mají nepřítomné celé ročníky budoucích maturantů a nemohou proto přihlašování své školy do požadovaného data v systému řádně ukončit, bude těmto školám umožněno dodatečné přihlášení žáků v období od 1. září do 4. září včetně. Školám, které své přihlašování řádně ukončí již do 30. června, bude v uvedeném zářijovém termínu umožněno pouze nahlášení případných změn. V této souvislosti se, prosím, v uvedeném termínu obracejte na technicko-uživatelskou podporu informačního systému CERTIS helpdesk@cermat.cz, tel. 224 507 225.

V období od 1. července do 31. srpna bude přihlašovací aplikace informačního systému CERTIS pro potřeby editace údajů všem školám/uživatelům uzavřena.

Upozorňujeme na častou záměnu „přihlašování žáků“ a „nominací pedagogických pracovníků do rolí organizace nové maturitní zkoušky“. Dodatečná editace údajů v informačním systému CERTIS za účelem nominací bude školám umožněna
v období od 24. srpna do 26. srpna včetně a nikterak tedy nesouvisí s přihlašováním žáků.

Jakékoliv změny nahlášené po 4. září již nebude možné z důvodů zahájení výroby zkušební dokumentace akceptovat.

Do projektu MAG´09-2,3 nebude ze stejných důvodů možné zahrnout ani ty školy, které do 4. září své přihlašování řádně neukončí, a to i v případě, kdy budou mít většinu svých žáků v systému přihlášených.

Děkujeme za pochopení a přejeme hezké prázdniny.

S pozdravem

Mgr. Martin Mach

ředitel Centra pro zjišťování výsledků vzdělávání – CERMAT

1 komentářů:

Anonymní řekl(a)...
1. července 2009 v 9:01  

žáci, kteří po 4. září přestoupí ze školy na školu tedy nebudou absolvovat generálku, zdá se.

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.