Prezident republiky jmenoval Miroslavu Kopicovou ministryní školství, mládeže a tělovýchovy

sobota 9. května 2009 ·

8. května 2009 jmenoval prezident republiky Václav Klaus jednotlivé ministry nové vlády premiéra Jana Fischera. Post ministryně školství, mládeže a tělovýchovy v ní zastává PhDr. Miroslava Kopicová.

Miroslava Kopicová už jednou resort školství vedla. Od 4. září 2006 do 9. ledna 2007 byla členkou první vlády premiéra Mirka Topolánka. Prioritou nové ministryně bude podle jejích slov vedle zdárného dokončení předsednictví také intenzivní příprava nové maturity a rozpočet na rok 2010, který si vyžádá zvláštní pozornost kvůli probíhající hospodářské krizi.

Hned v pondělí 11. května se ministryně Kopicová zúčastní dvoudenního zasedání Rady ministrů EU pro vzdělání, mládež a kulturu v Bruselu.

Další informace

2 komentářů:

skeptik řekl(a)...
9. května 2009 v 12:51  

http://www.novinky.cz/domaci/168323-novi-europoslanci-si-polepsi-budou-mit-o-100-tisic-vyssi-plat.html

Petr řekl(a)...
10. května 2009 v 16:22  

No tak voni soudruzi si to dycinky uměli zařídit, tak proč ne? já bych jim ještě 500 000 přidal ať to stojí za to, ne? Vždyť s těmi
13. tis. čistého nástupního platu absolventa VŠ je vše OK tak co?

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.