Poznáváme C# a Microsoft.NET: off-line verze 1.0.12.550

úterý 11. července 2006 ·

Zaměření : Seriál o programování v Microsoft C# ze serveru Živě v online verzi.
OS a HW nároky : MS Windows 2000/Windows XP
Autor a rok vzniku : Petr Puš
, Pavel Polívka, 2006
Licence : freeware
Velikost : 3,1 MB
Jazyk : česky

Na internetových stránkách serveru www.zive.cz pravidelně vycházel seriál o programování v Microsoft C#, jehož autorem je Petr Puš. Aplikaci slouží ke snadnému procházení jednotlivými kapitolami tohoto seriálu. Celý seznam kapitol je obsažen v základním stromu. Jednotlivé soubory kapitol jsou ve formátu [*.htm] a mají číslo dané kapitoly. Z toho plyne, že pokud nebudete využívat aktualizace pomocí tohoto programu (viz. níže), lze další kapitoly "ručně" přidávat stažením stránky pro tisk dané kapitoly, nebo stažením všech potřebných souborů z adresáře htm na tomto webu. Bližší informace o off-line aktualizaci naleznete v podrobné nápovědě k programu.

Program obsahuje mimo základního stromu jednotlivých kapitol, který je pevný a nelze jej upravovat, i uživatelský strom, jehož strukturu lze měnit. Uživatelský strom lze i exportovat i importovat, pro případ přenesení na jiný PC, popř. po přeinstalování aplikace. Totéž platí i o záložkách a poznámkách.

Mezi užitečné funkce patří záložky (umožňující prakticky okamžité otevření příslušné kapitoly), vyhledávání jak v názvech kapitol, tak i v jednotlivých dílech seriálu, poznámkový blok, nebo aktualizace (jak nových dílů, tak i samotného programu) z internetu (např. jako AVG). Užitečných funkcí programu je více a jeho součástí je i podrobný help.

Domácí stránka produktu: http://poznavame-c-msnet.wz.cz/

Download



dokument

0 komentářů:

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.