redakce: Microsoft školám

pondělí 22. listopadu 1999 ·

Aktuální nabídka společnosti Microsoft Česká republika představuje pomoc českým školám. Česká pobočka společnosti Microsoft nabízí školám mimořádnou možnost pořídit si technologie špičkové kvality za přijatelné ceny. V období od 10. listopadu 1999 do 30. června 2000 je výrazně snížena cena BackOffice Small Business Server 4.5 pro školy.


V tomto období mohou zakoupit s velkou slevou 5ti uživatelskou serverovou verzi a přídavné 20ti klientské balíky, čímž jim bude umožněno pracovat na technologii špičkové kvality a vzdělávat se za výrazně nižší ceny, než je na trhu obvyklé.

Microsoft BackOffice Small Business Server 4.5 je komplexní síťové řešení, které školám umožní připojení firmy k internetu, sdílení souborů, zařízení, faxování, elektronickou poštu, nástroje pro spolupráci (sdílení kalendářů, úkolů, dokumentů atd.). Jde o sestavu, která snižuje náklady na provozování a správu serverů a poskytuje přizpůsobivou základnu pro vybudování digitálního nervového systému.Small Business Server 4.5 obsahuje rovněž nový Exchange Connector pro poštovní schránky POP3, který uživatelům umožňuje přenášet elektronickou poštu z poštovních schránek POP3 jejich poskytovatele připojení k internetu do vlastního Microsoft Exchange. Školám to poskytuje všechny výhody Exchange serveru v oblasti komunikace a spolupráci ve skupinách při užití vytáčeného (dial-up) nebo i pevného připojení k internetu.

Součástí sady aplikací Microsoft BackOffice Small Business Server 4.5 jsou:
- Microsoft Windows NT Server 4.0 včetně Internet Information Serveru 4.0
- Microsoft Exchange Server 5.5 a Microsoft Outlook 2000 
- Microsoft SQL Server 7.0, s kapacitou 10 GB pro každou databázi a s neomezeným počtem databází
- Microsoft Proxy Server 2.0
- Microsoft Fax Service
- Microsoft Modem Sharing Service
- Microsoft FrontPage 98 
- Microsoft Internet Explorer 5.0
- Internet Connection Wizard
- Jednotná správcovská konzola se zjednodušenými administračními nástroji.

Cílem společnosti Microsoft ČR je umožnit školám nasazení špičkového produktu určeného k vytvoření síťové infrastruktury, připojení k internetu, zřízení vlastního webového serveru nebo třeba i provoz aplikace využívající moderní databázový server, a to vše za skutečně výhodné ceny.Další informace o slevách v rámci probíhající akce najdete na adrese: http://www.microsoft.com/cze/promo.

Kontakt: Petr Říha
Telefon: +420 (2) 611 97 111 
Email: petrriha@microsoft.com

Informace o společnosti Microsoft® naleznete na http://www.microsoft.com/cze

Posláním společnosti Microsoft v ČR je přinášet pozitivní změny do každodenního života našich lidí. Kdekoliv lidé pracují, učí se nebo si hrají, usilujeme o usnadnění jejich života prostřednictvím informačních technologií nejvyšší světové úrovně, které jsou lokalizovány nebo přizpůsobeny našemu trhu. Microsoft je připraven přispět ke zkvalitnění vzdělání, zvýšení produktivity práce, pozvednutí konkurenceschopnosti našich firem a umožnění integrace našeho státu do NATO a EU podporou rozvoje dovedností v oblasti informačních technologií a počítačové gramotnosti v naší zemi.


redakce

0 komentářů:

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.