redakce: Vzniklo Sdružení osob se zájmem o rozvoj IT ve školství

sobota 2. října 1999 ·

Jedním z cílů sdružení je prosazování nových trendů IT do škol a školských zařízení.

Dne 3.srpna 1999 bylo zaregistrováno občanské sdružení "Sdružení osob se zájmem o rozvoj informačních technologií ve školství" (dále jen Sdružení).

Sídlo Sdružení je v Praze a jeho cíle jsou následující:
1. prosazovat zavádění nových trendů informačních technologií (dále jen IT) do škol a školských zařízení se všemi dostupnými partnery z oblasti státní správy i samosprávy, zejména s příslušnými výbory parlamentu ČR a dále se zástupci komerční a nekomerční sféry.
2. svojí činností napomáhat k dosažení komplexních znalostí studentů v oboru IT v zájmu jejich budoucí zaměstnanosti v informační společnosti.
3. se všemi zainteresovanými subjekty řešit i technické otázky provozu a rozvoje IT ve školství po technické i lidské stránce.
4. aplikace zkušeností Evropské unie v oblasti IT ve školství na podmínky České republiky.

Členy sdružení jsou:
a) řádní členové, fyzické osoby se zájmem o rozvoj IT ve školství
b) přidružení členové, oslovené právnické osoby působící v oblasti IT

V Sdružení budou ustanoveny jednotlivé odborné skupiny podle možnosti členů Sdružení potřeby zajištění prosazování cílů Sdružení pro rozvoj IT ve školství. Kompletní znění stanov Sdružení osob se zájmem o rozvoj IT ve školství, stejně jako další informace si lze vyžádat na adrese: forst@abnet.cz.

Podrobnější informace

redakce

0 komentářů:

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.