redakce: V. Havel na Fakultě sociálních věd UK

pondělí 4. října 1999 ·

Prezident republiky bude v novém akademickém roce spolupracovat s Institutem mezinárodních studií.
Prezident republiky Václav Havel bude v akademickém roce 1999/2000 spolupracovat s Institutem mezinárodních studií Fakulty sociálních věd UK jako stálý host semináře s názvem Aktéři československé a české zahraniční politiky po r. 1989. Přednáška a seminář se zabývají detailním rozborem tvorby československé a české zahraniční politiky ve vztahu k jejich jednotlivým aktérům a k vývoji jejího ústavněprávního rámce a ústavněpolitických zvyklostí. Důraz je kladen na analýzu přínosu konkrétních osobností, tématické besedy s relevantními hosty resp. i jejich dlouhodobější aktivní spolupráci, jakož i na nabývání praktických zkušeností formou exkurzí. Gestorem výuky je Institut mezinárodních studií, jmenovitě doc. PhDr. Jiří Pešek, PhDr. Miroslav Kunštát a PhDr. Jiří Šitler. První seminář, který Václav Havel navštíví, se uskuteční ve čtvrtek dne 7. října 1999.

redakce

0 komentářů:

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.