redakce: Vyšetřování masakru pokračuje

úterý 29. června 1999 ·

Denverská policie oznámila pokrok ve vyšetřování masakru, který se odehrál 20. dubna na střední škole v Littletonu. Denverská policie oznámila pokrok ve vyšetřování masakru, který se odehrál 20. dubna na střední škole v Littletonu: dvaadvacetiletý Mark Edward Manes, od kterého mladíci zodpovědní za masakr získali poloautomatické pistole, byl zatčen. Pokud bude uznaný vinným, hrozí mu trest odnětí svobody na šest let. Právník Manese řekl, že jeho klient nevěděl nic o přípravách útoku a byl šokován, když se o události dověděl. I když policie pokračuje dál v pátrání, dosud neví, jestli Eric Harris (18) a Dylan Klebold (17) zbraně koupili nebo dostali zdarma. Pitva jednoho z mladíků prokázala přítomnost fluvoxaminu, prodávaného pod názvem Luvox, který je předepisován jako lék proti depresi.

Zdroj: REUTERS

Související články:
Rakousko:Pedagogové se budou učit, jak reagovat v krizových situacích

redakce

0 komentářů:

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.