redakce: Rok v mateřské škole může být zadarmo

středa 30. června 1999 ·

Stát chce motivovat rodiče k tomu, aby dávali své děti v předškolním věku do mateřských škol. Podle ministra školství Eduarda Zemana by předškoláci navštěvovali poslední ročník mateřské školy zdarma. Dle jeho slov by se tento záměr mohl uskutečnit už od září, dosud ale není detailně legislativně zpracován. Posílení rozvoje předškolního vzdělávání je jedním z čelných bodů nové koncepce resortu školství, kterou schválila vláda.

redakce

0 komentářů:

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.