MŠMT by ve školách uvítalo tzv. kloktací testy na covid-19

úterý 19. ledna 2021 ·

Vhodným způsobem testování na onemocnění covid-19 ve školách by podle ministerstva školství mohly být takzvané kloktací testy ze slin. Při jednání s ministerstvem zdravotnictví o ně již úřad projevil zájem, vnímá ale zároveň, že zajištění testování ve školách by bylo složité. Na dotaz ČTK to řekla mluvčí ministerstva školství Aneta Lednová. Úřad podle ní testování žáků dlouhodobě podporuje, a to zejména těch ze závěrečných ročníků středních škol. 



Celý text naleznete zde

0 komentářů:

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.