Blatný: Kdybych byl dříve ministrem, všechny školy bych nezavřel

sobota 14. listopadu 2020 ·

K úplnému zavření všech škol by současný ministr zdravotnictví Jan Blatný (za ANO) nepřistoupil. V polovině října nařídil uzavření škol včetně základních jeho předchůdce Roman Prymula, otevřené zůstaly jen školky. Data ze zahraničí neukazují, že by kompletní uzavření škol bylo pro omezení šíření epidemie covidu-19 nutné, řekl dnes Blatný v České televizi. Ve středu 18. listopadu se po téměř měsíci mají vrátit do škol žáci prvních a druhých tříd. Informuje ČTK. 




Celý text naleznete zde

4 komentářů:

Ivo řekl(a)...
14. listopadu 2020 v 6:19  

Data z Německa a Rakouska Vám nestačí? V Rakousku budou zavírat školy, nás to čeká v lednu (až do dubna) :-( :-(

Silvie A. řekl(a)...
14. listopadu 2020 v 9:05  

nás to čeká v lednu

V prosinci 2020.

Jir řekl(a)...
14. listopadu 2020 v 13:11  

Naštěstí nebyl.

Anonymní řekl(a)...
14. listopadu 2020 v 20:19  

Pan Blatný se nepoučil? Izrael, USA, Británie, Francie, Itálie, Rakousko ,...-tam se epidemie rozjíždí přes školy. A to vyhlášené Švédsko? Včera tam bylo nakažených přes 5 000 lidí za den. A mimochodem, Švédsko a Německo nám na evropském semaforu zčervenaly.

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.