Pokuta 450 000 korun pro společnost Scio za nevyžádané e-maily platí, rozhodl Nejvyšší správní soud

pátek 26. června 2020 ·

Nejvyšší správní soud odmítl stížnost společnosti Scio, která dostala pokutu 450 000 korun za rozeslání nevyžádaných obchodních sdělení. Sankci vyměřil Úřad pro ochranu osobních údajů za e-maily rozeslané v roce 2014 na stovky adres uchazečů o studium na Ekonomicko-správní fakultě Masarykovy univerzity, zjistila ČTK z úřední desky.




Celý text naleznete zde

3 komentářů:

Q. E. D. řekl(a)...
26. června 2020 v 10:27  

Bude vyjádření pana Botlíka? A jo vlastně, pokutu nedostal CERMAT. Beru zpět. 😉

tyrjir řekl(a)...
26. června 2020 v 19:50  

POSTIHNE PARLAMENT ČR DISTANČNÍ A KOMPETENČNÍ SPAM MŠMT ČR?

Myslíte, že bude pokutované taky MŠMT za spam s POŽADAVKEM na distanční vzdělávání nahrazujícím zákonem určenou povinnou školní docházku? Za "distanční spam" posílaný i do rodin, které s tím nesouhlasily? :)

http://www.ceskaskola.cz/2020/03/robert-plaga-zvladnout-to-muzeme-jen.html

Nebo třeba za "kompetenční spam" ve Strategii vzděláváním 2030+, se kterým nesouhlasí značná část učitelů, rodičů a odborné veřejnosti? :))

http://www.ceskaskola.cz/2020/06/ministerstvo-skolstvi-predstavilo-navrh.html

Jsem rád, že je tu nějaký pan Šteffl, který ukazuje, že vcelku rozumná soukromá firma dokáže mnohdy víc než óbr úřad závislý na spoustě zbytečných řečí a na dotacích za ty řeči. Možná by pan Botlík mohl k panu Štefflovi na stáž. :)))

http://www.ceskaskola.cz/2020/06/ministerstvo-skolstvi-predstavilo-navrh.html#comment-7747800950225707450

J.Týř





tyrjir řekl(a)...
26. června 2020 v 19:54  

Jsem rád, že je tu nějaký pan Šteffl, který ukazuje, že vcelku rozumná soukromá firma dokáže mnohdy víc než óbr úřad závislý na spoustě zbytečných řečí a na dotacích za ty řeči. Možná by pan Botlík mohl k panu Štefflovi na nějakou solidně KALIBROVANOU stáž. :)))

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.