Webináře SYPO 16. a 17. dubna: Chemie online. Malotřídka online.

středa 15. dubna 2020 ·

Chemie online: internetové zdroje pro učitele i žáky: Chemie je předmět, který je nejlepší vyučovat naživo se spoustou pokusů, výbuchů a barevných ohňů. Ale jak to udělat, když není možné před studenty s pokusem předstoupit? Během webináře budou představeny různé internetové zdroje s informacemi vhodnými pro výuku chemie. Jedná se o interaktivní webové stránky (chemickeprvky.cz, studiumbiochemie.cz), zdroje videozáznamů chemických pokusů (studiumchemie.cz) a zdroje dalších informací. 16. 4. 2020, Lektor: Jan Míka



Malotřídka on-line: rychlé nasazení MS Office 365 

Ukážeme si praktické nasazení služeb MS Office365 pro malou školu, včetně Outlooku, OneDrivu a ostatních online aplikací. Vysvětlíme, jak rychle importovat větší množství žáků a jaká úskalí vás s nasazením Office 365 čekají. Doporučujeme také přečtení příručky.

17. 4. 2020,  14:00 

Lektor: Karel Rejthar


Další informace o webinářích SYPO naleznete zde

0 komentářů:

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.