Roman Kreuziger: Karanténa s dětmi doma je těžší než Grand Tour

pátek 10. dubna 2020 ·

Nejlepší český silniční cyklista Roman Kreuziger musel po návratu ze závodu Paříž – Nice do dvoutýdenní karantény. Ačkoliv se na odpočinek s rodinou těšil, izolace s dětmi doma ho svou náročností překvapila. "Neuvědomil jsem si, co to je být zavřený doma s holkami, které jsou zvyklé chodit do školky, na kroužky, a najednou jim musí člověk něco neustále vymýšlet. Ty dny byly hodně intenzivní a přirovnal bych to ke Grand Tour. Ta mi přijde jednodušší," popisuje Kreuziger pro Hospodářské noviny.




Celý text a audio ke stažení naleznete zde

1 komentářů:

rváčkazvesela řekl(a)...
10. dubna 2020 v 8:46  

Připomíná mi to repliku pana Sůry(český polárník): když byl u nás ve škole na besedě a já mu vysekla poklonu, že bych to nedala(přechod Bajkalu) tak řekl: " Já bych nedal toto" .. a ukázal na rozjívené sedmáky.

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.