Recept na domácí výuku výtvarky zabírá

pátek 27. března 2020 ·

Pracovní listy, které jsou určené učitelům nabídla nyní olomoucká Pedagogická fakulta žákům a rodičům pro domácí vzdělávání. „Ti, kteří preferují tvůrčí cestu poznávání umění, mohou využít naše pracovní listy. Nabízejí návrhy zajímavých tvůrčích činností a poznávání souvislostí, prezentují současné a hravé metody zprostředkování uměleckého díla a hlavně ukazují, že umění je fascinujícím a nekonečným vesmírem, v němž je stále co objevovat,“ uvedla proděkanka pedagogické fakulty Petra Šobáňová. Informuje deník Právo.



Na projektu se podle ní pracuje déle. Nezaměnitelnou tvář mu přitom dala výtvarnice a animátorka, doktorandka katedry výtvarné výchovy Pavla Baštanová. „Vtiskla mu výtvarné řešení a ilustrace. Právě ji také napadlo vytvořit facebookovou stránku, která má dnes velký úspěch,“ poznamenala proděkanka.


Celý text naleznete v Právu

0 komentářů:

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.