On-line seminář 19.3.: Jak na online vzdělávání

pondělí 16. března 2020 ·

Žijeme v turbulentní době, která si žádá naši velkou aktivizaci a rychlé poznávání nových věcí. To je situace, do níž se dostávají naši učitelé, kteří dosud mají s technologiemi jen omezené zkušenosti. Je ale třeba, aby se v jejich využití co nejrychleji zdokonalili a dokázali je aplikovat tak, aby vzdělávání našich žáků nebylo zavřením škol příliš poškozeno.



Základní poznatky, které jsou s touto problematikou spojeny, se pokusíme představit v rámci webináře Metodického portálu RVP.CZ. Setkání je určeno učitelům všech stupňů vzdělávání, vedoucím pracovníkům ve školství.

Lektor: Bořivoj Brdička

Setkání se uskuteční ve čtvrtek 19.3. od 20,00 na Metodickém portálu RVP.cz

1 komentářů:

Sarka řekl(a)...
16. března 2020 v 19:28  

Na FUTURE LEARN https://www.futurelearn.com je kurz pro angličtináře, zdarma, sign up/in přes Facebook. Kurz je TEACHING ENGLISH ONLINE.

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.