Konference Města vzdělávání 2018: Lepší škola v každém místě aneb z dobré praxe zřizovatelů škol

úterý 6. listopadu 2018 ·

Mezi dobrou a špatnou školou není rozdíl v nákladech, ale je dramatický ve výsledcích. Co potřebují školy, aby se staly dobrými a ještě lepšími? A jak jim v tom mohou pomáhat jejich zřizovatelé? Konference na konkrétních příkladech ukáže, jak na lokální úrovni budovat a rozvíjet kvalitní školu a podporovat její učitele a ředitele.



Představí příklady z míst, kde se zřizovatelům daří vzdělávání a tím i kompetence svých učitelů a žáků přibližovat potřebám 21. století. Na co kladou důraz? Jaké cesty zvolili? S kým spolupracují a jaké obtíže museli překonat?

Během odpoledních workshopů budou mít účastníci příležitost na vlastní kůži zažít, jak může být moderní výuka poutavá a zároveň efektivní. Z celého dne si odvezete konkrétní inspiraci pro zlepšení svých škol a navážete cenné kontakty.

Kdy? 22. listopadu 2018 8:30 - 16:30

Kde? V Malém sále Městské knihovny v Praze


Další informace a možnost registrace naleznete zde

0 komentářů:

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.