Seminář: Jak učit o mezinárodní bezpečnosti, obraně ČR a NATO

středa 10. října 2018 ·

Seminář Jak učit o mezinárodní bezpečnosti, obraně ČR a NATO má za cíl pomoci středoškolským učitelům zjednodušit a ulehčit výuku o mezinárodně-bezpečnostních tématech, bezpečnosti České republiky a Severoatlantické alianci a bude rozdělen na dvě části. První se zaměří na přiblížení bezpečnostních témat, obrany České republiky a fungování Severoatlantické aliance formou diskuze a přednášky od odborníků.

Druhá, interaktivní část, bude zahrnovat modelovou lekci a představení nových učebních materiálů, postupů a nástrojů k učení daných témat.

V rámci druhé části se účastníci budou moci v rámci debaty podílet na vytváření připravovaného interaktivního webu a učebnice k těmto tématům.

Seminář je otevřen učitelům všech předmětů SŠ a studentům pedagogických fakult. Seminář je zdarma.

Kdy? 6. 11. 2018 od 15:00 do 18:00

Kde? Centrum Pant (Čs. legií 22, Ostrava)


Další informace a možnost přihlášení naleznete zde

2 komentářů:

Jiri Janecek řekl(a)...
10. října 2018 v 6:37  

Seminar je zdarma… Kdo plati lektory, pronajem a to obcerstveni?
---
Proc doslo k uprave puvodniho textu? Na odkazovanych strankach stoji:

"Druhá, interaktivní část, bude zahrnovat modelovou lekci a představení nových učebních materiálů, postupů a nástrojů k učení daných témat a jejich propojení se SCIO testy."

To se jako vyuka tak dulezite competence jako laska k NATO ma zvrhnout k biflovani na testy? Za stareho rezimu stacilo nam detem si podobne vymyvacky jen odsedet...

Pavel Doležel řekl(a)...
10. října 2018 v 8:26  

To snad není ani vymývačka. To je vyplachovačka. Vypláchnout, vylít, další...
Prostě - produkce univerzálních vzdělanců.

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.