Setkání učitelů matematiky a informatiky: Hledání společné řeči a sdílení zkušeností

pátek 7. září 2018 ·

Závěrečnou konferenci projektu DIS-CODE zaměřeného na výuku matematiky ve spojení s informatikou využijeme k setkání učitelů těchto předmětů. Krátká vystoupení a praktické dílny poslouží jako příležitost ke hledání společné řeči a sdílení zkušeností. Nikdo nepochybuje, že spolu matematika a informatika úzce souvisí. Setkání umožní jejich vztah konkretizovat a hledat, co přesně máme společného a kde si můžeme ve výuce vzájemně pomoci – nebo naopak kde leží pasti nenápadných rozdílů.

Konference se koná 20. září v Praze


Program a další informace naleznete zde

1 komentářů:

tyrjir řekl(a)...
7. září 2018 v 10:20  

Mnohaleté spontánní informatické iniciativy ve školství zanikly nebo postupně bez zřetelných výsledků slábnou. Na jednodenní závěrečné konferenci jakéhosi dílčího projektu se toho moc nevyřeší.

J.Týř

Viz třeba
http://www.ceskaskola.cz/2001/12/vit-sebor-iniciativa-ucitelu.html
http://www.mastereye.cz/clanky/pozvanka-k-ucasti-na-12-rocniku-seminare-informatika-ve-skole

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.