NIDV: Začátek školního roku bude plný významných akcí

pondělí 7. srpna 2017 ·

První pololetí nového školního roku bude ve jménu významných akcí. Národní institut pro další vzdělávání (NIDV) připravuje celou řadu konferencí, které pořádá ve spolupráci se svými dlouholetými partnery z Ministerstva školství, z vysokých škol a z NÚV. Všechno odstartuje v půlce září a potrvá nepřetržitě až do prosince...

Konference KORONA, 14. 9. 2017


První tematicky zaměřená konference věnovaná problematice intelektového nadání. V letošním roce se organizátoři rozhodli obrátit cílenou pozornost k tématu identifikace, rozpoznávání rozumově nadaných dětí. Toto téma je velmi důležité a zásadní; správné rozpoznání potenciálu a schopností je totiž prvním podstatným krokem při práci s každým nadaným žákem.


Setkání národních skupin odborných garantů péče o nadané, 19. 9. 2017


NIDV ve spolupráci s Národním ústavem pro vzdělávání (NÚV) připravují setkání za účelem propojování formálního a neformálního vzdělávání při podpoře rozvoje nadání.


European Union Contest for Young Scientists (EUCYS), 2017 22. - 27. 9. 2017


Mezinárodní soutěž vědeckých středoškolských prací konající se v Estonsku. Za ČR se účastní tři vítězové 38. ročníku celostátní přehlídky SOČ.




Celý text naleznete zde

0 komentářů:

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.