Fotosoutěž (nejen) pro žáky odborných škol

sobota 13. května 2017 ·

Mezinárodní fotosoutěž #CedefopPhotoAward je jednou z aktivit Evropského týdne odborných dovedností, který se z podnětu Evropské komise uskuteční na podzim. Již teď se ale mohou přihlásit skupiny žáků do soutěže, kterou organizuje Evropské středisko pro rozvoj odborného vzdělávání (Cedefop). Tématem soutěže je spolupráce žáků.

Skupiny o maximálním počtu tří žáků mohou zaslat originální fotopříběhy nebo sérii fotografií ilustrujících, jak v rámci odborné přípravy získávají kolektivní zkušenosti. Neměl by chybět ani krátký popis přibližující celou myšlenku.

Zúčastnit se mohou žáci libovolného věku z odborných škol, ale i ti, kteří odborné vzdělávání absolvují v rámci celoživotního učení. Soutěž není určená jednotlivcům.

Výherci první ceny navštíví závěrečný ceremoniál Evropského týdne odborných dovedností, který se uskuteční 24. listopadu v Bruselu. Druzí na stupni vítězů se mohou 2. listopadu zúčastnit zahájení Mezinárodního filmového festivalu v Soluni (#TIFF58). Cestovní náklady včetně ubytování pro žáky a doprovodnou osobu budou hrazeny Evropskou komisí a Cedefopem.

Přihlásit se je možné do 15. července


Další informace naleznete zde

0 komentářů:

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.