Euro.cz si všímá snahy vytvořit Pedagogickou komoru. Jako jediné nespecializované médium

sobota 25. února 2017 ·

Nový pokus o vytvoření Pedagogické komory novináře nezaujal. Mediální archiv Newton alespoň za poslední měsíc neuvádí o Pedagogické komoře žádnou zmínku. Euro.cz si tématu Pedagogická komora všímá jako první z médií, která se nespecializují na školství.

„Naše iniciativa je zatím velmi čerstvá. Před deseti dny jsme zprovoznili web s dotazníkem pro učitele pedagogicka-komora.cz a založili skupinu na Facebooku Pedagogická komora – diskuze. Zájem předčil naše očekávání. V tuto chvíli máme na Facebooku 622 členů skupiny, například školské odbory mají jen 88 členů na Facebooku, web navštívilo dva tisíce lidí a dotazník na něm vyplnilo 135 učitelů,“ řekl pro Euro.cz učitel Radek Sárközi, jeden z iniciátorů vzniku Pedagogické komory.

V březnu se podle jeho slov sejde přípravný výbor, který rozhodne o termínu založení spolku Pedagogická komora a dalším postupu.


Celý text naleznete zde

0 komentářů:

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.