Blíží se největší veletrh středního a učňovského školství v Česku

pondělí 21. listopadu 2016 ·

Ve středu začne už 22. ročník výstavy Vzdělání a řemeslo. Tradiční akci, která je největším veletrhem středního a učňovského školství v Česku, uspořádá českobudějovické výstaviště. Od středy do pátku se v jeho areálu představí 109 vystavovatelů, kromě českých i tři z Rakouska a Německa.

„Výstava je určena nejen pro třídy s učiteli a rodiče s dětmi, ale také pro zájemce o celoživotní vzdělávání, rekvalifikace a příznivce řemesel a techniky,“ uvedl obchodní ředitel výstaviště Václav Polan.

Stejně jako vloni si návštěvníci budou moci vyzkoušet v pavilonu T2 techniku a řemesla zábavnou formou. „Je škoda, že dnes se na řemesla, která u nás mají dlouholetou tradici, zapomíná,“ poznamenal ředitel výstaviště Leoš Kutner. „Právě Technicko-řemeslným pavilonem chceme v mladší generaci vzbudit zájem a ukázat jí, že jak řemesla, tak technika mohou být zábavné.“


Celý text naleznete v dnešním vydání MF DNES Jižní Čechy

0 komentářů:

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.