Otevírá se registrace do Talnetu – programu pro mladé zájemce o vědu

úterý 4. října 2016 ·

Program pro mladé zájemce o přírodní i některé humanitní vědy Talnet NIDV otevřel registraci do dvousemestrálních vzdělávacích kurzů, které začínají 10. října 2016 a trvají do května 2017. V nabídce je mimo osvědčených biologických, chemických, fyzikálních, matematických nebo programátorských témat také několik historických kurzů a letošní novinka Úvod do filozofie.


Kurzy probíhají on-line, ke studiu tedy není potřeba nikam dojíždět, stačí jen počítač s připojením k internetu. Kurzy Talnetu, který v rámci Systému podpory nadání realizuje Národní institut pro další vzdělávání za účasti externích odborníků,  jsou pro účastníky zdarma.

Díky registraci do Talnetu získá účastník možnost účastnit se dalších aktivit, jako jsou soustředění, T-exkurze a další.

Uzávěrka přihlášek je 10. října

Podrobnosti naleznete zde

0 komentářů:

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.