On-line seminář: Hry, pohybové aktivity a další nápady do hodin matematiky

pondělí 31. října 2016 ·

Setkání nabídne zásobu pohybových, motivačních a méně obvyklých aktivit do hodin matematiky na 1. stupni ZŠ. Představí hry na posílení sociálních vazeb, ale i relaxační a protahovací cvičení. Chybět nebudou nápady z internetu či pestrá škála společenských her, kterými lze hodiny matematiky obohatit. Představeny budou různé pomůcky, které si mohou učitelé snadno vyrobit.

Setkání je určeno především učitelům 1. stupně ZŠ.
Setkání je zdarma.

Lektor: Jan Horák, učitel na 1. stupni ZŠ

Setkání začíná 2.11. ve 20:00 na portálu RVP.cz

0 komentářů:

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.