Nezisková organizace EDULAB pořádá pro mateřské školy seminář o EU dotacích

sobota 16. dubna 2016 ·

V rámci projektu Školka hrou se uskuteční v Praze a Brně semináře k výzvě MŠMT, jejímž cílem je podpořit mateřské a základní školy formou projektů zjednodušeného vykazování. Školy budou moci prostřednictvím šablon čerpat evropské dotace například na podporu osobnostně profesního rozvoje pedagogů prostřednictvím dalšího vzdělávání, na usnadnění přechodu dětí z mateřské školy do základní školy a zařazení žáků se speciálními vzdělávacími potřebami do hlavního vzdělávacího proudu.


Seminář v Praze proběhne ve středu 27. dubna od 9:30 hodin v hotelu ILF. V úterý 10. května od 9:30 hodin se uskuteční v Moravském zemském muzeu v Brně.

S tím, jak čerpat evropské dotace, seznámí účastníky Jitka Baťková, konzultantka pro oblast OP VVV. Vedoucí metodička EDULAB Miluše Vondráková představí komplexní řešení pro inovaci výchovně-vzdělávacího procesu v předškolním vzdělávání. Chybět nebude ukázka práce s digitálním obsahem a dalšími moderními pomůckami, se kterým pracují učitelé v našich 15 Metodických centrech pro předškolní vzdělávání po celé republice. Akce pořádá EDUkační LABoratoř ve spolupráci se společností EDULOGY, provozovatelem vzdělávacího portálu eKabinet.cz.

Bližší informace a možnost bezplatné registrace na: www.akademie.edulabcr.cz/?p=1145 (PRAHA),
www.akademie.edulabcr.cz/?p=1153 (BRNO).

0 komentářů:

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.