Let 305

středa 20. dubna 2016 ·

Mají moc ovládnout budoucnost. Zachránit svět... nebo ho zničit.

Na cestě z New Yorku do Londýna dojde ke zřícení letu 305. Tak začíná dobrodružství, které bude mít dopad na celé lidstvo. Ti, kteří přežili, brzy zjistí, že svět, v němž stroj havaroval, je odlišný od toho, který před několika hodinami opustili. Kde jsou? Proč tam jsou? Jak se dostanou zpět domů?


Vyšetřit tuto záhadu se pokouší pět hlavních protagonistů, mezi nimi především spisovatelka Harper Laneová a investor Nick Stone. Nové skutečnosti okolo havárie letadla, které postupně vyplývají na povrch, odhalí, že někteří pasažéři vědí víc než ostatní. Odpovědi dovedou Harper a Nicka k rozkrytí obrovského spiknutí, které se týká i jejich životů. Dílky skládačky do sebe začnou postupně zapadat a Harper společně s Nickem si uvědomují, že mají moc změnit budoucnost a zachránit svět… nebo ho zničit.

Vynalézavý sci-fi thriller od autora světově úspěšné bestsellerové trilogie Tajemství původu je dobrodužný příběh plný ostrých zvratů, v němž se prolíná síla moci, ambice, osud, paměť i láska.

„Pokud jste fanoušky sci-fi, budete Let 305 milovat, ale i kdybyste nebyli, je to jedna z těch knih, které boří hranice mezi žánry. Podobně jako Chrichton si Riddle našel cestu, jak předestírat jednotlivé myšlenky a charaktery tak, abychom s každou další stránkou chtěli víc a víc.“
- Madderly Review

„Akční a poutavý děj, propletená síť vztahů a nečekaných zvratů, to je Let 305.“
- Diana Gabaldon, autorka knihy Cizinka

„Je to především celá škála divů, které formovaly svět — Gibraltarská pře hrada, orbitální kolonie, nesmrtelnost, zasklený Stonenhenge —, jež upoutá pozornost čtenářů…“
- Publishers Weekly

Napínavý sci-fi thriller Let 305 objednávejte levněji přímo u vydavatele.

Přečtěte si ukázkovou kapitolu:

0 komentářů:

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.