MŠMT: Infolinka pro problematiku společného vzdělávání

pondělí 8. února 2016 ·

MŠMT ve spolupráci s Národním ústavem pro vzdělávání zprovoznilo telefonní linku na dotazy k tématu společného vzdělávání. Linka 774 726 345 je v provozu od pondělí do pátku vždy od 9.30 - 12.00 a 13.00 - 15.00. Funkční zůstává také emailová adresa: spolecnevzdelavani@nuv.cz

6 komentářů:

Unknown řekl(a)...
8. února 2016 v 12:46  

Na základě zkušenosti s několika podobnými případy jsem toho názoru, že zřízení ad-hoc infolinky bývá nejčastěji projevem zoufalství a zmatenosti, pramenících z neschopnosti vzniklou situaci skutečně vyřešit.
Nemaje již dětí ve školním věku a nejsa přímo institucionálně svázán s regionálním školstvím, nehodlám tuto linku, financovanou z veřejných peněz na vzdělávání, blokovat pro jiné potřebnější (budou-li věřit tomu, že jim nějak pomůže). Nicméně se zájmem si přečtu, když se zde někdo z nich svěří, jak hovor probíhal a co nového, neřku-li užitečného se dozvěděl.

Eva Adamová řekl(a)...
8. února 2016 v 13:10  

Potvrzuji, neboť, co je psáno, to je dáno. Z různých projektových infolinek mám zkušenosti, že od dvou různých lidí dostanete na tutéž otázku dvě zcela rozdílné odpovědi.

Zdeněk NUTZ řekl(a)...
8. února 2016 v 14:05  

Zřejmě se jedná o linku na psychologa, když se z té opičárny někdo zhroutí. ještě poznámka: Co by paní ministryně vlastně dělala, kromě svých zcela zbytečných spanilých jízd, kdyby nebyla inkluze?

Zdeněk NUTZ řekl(a)...
8. února 2016 v 14:07  

A jsou hovory v zájmu zkvalitnění služeb monitorovány???? Fakt komedie.

Jana Karvaiová řekl(a)...
8. února 2016 v 16:17  

Zavoláte tam a ozve se slečna.Položíte dotaz. Slečna se zeptá, zda ho chcete odpovědětmailem nebo telefonicky. Řekla jsem telefonicky. Poté hovor skončil Ozvali se asi za 3 hodiny. Slečna si asi naštudovala a odpovídala. Na dodatečné dotazy moc připravená nebyla. Připomínalo to callcentrum, samé "je mi lít", " já vás chápu" apod.
Jinak meilem jsem se dotazovala asi 3x a zatím žádná odpověď(cca 4 týdny).

Nicka Pytlik řekl(a)...
8. února 2016 v 16:55  

Tak ono jde dnes čerpat fondy už i na infolinky?

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.