21. 1.: Přednáška Tomáše Feřteka

neděle 10. ledna 2016 ·

EKO GYMNÁZIUM BRNO zve studenty, rodiče, učitele a všechny, koho zajímá budoucnost vzdělávání, na setkání s Tomášem Feřtekem vBrně.


Zajímá vás, jaké jsou nové trendy ve vzdělávání? Přemýšlíte, jak by se mělo změnit české školství podle rychle se měnícího světa kolem nás? Co udělat pro to, aby škola žáky bavila a rádi do ní chodili? Jaké dovednosti a znalosti by žáci ve škole měli získat, aby se dobře uplatnili v nově vznikajících oborech?

Tomáš Feřtek je publicista, novinář, scénárista a dramaturg. Věnuje se propagaci vzdělávání v obecně prospěšné společnosti EDUin. Napsal několik pedagogických příruček a turistických průvodců. Na konci roku 2015 vydal knihu Co je nového ve vzdělávání.

Ředitelka Googlu paní Taťána le Moigne knihu charakterizuje: “Svěží zamyšlení nad vývojem vzdělávání. Doporučuji všem, jimž leží na srdci budoucnost naší civilizace. Jisté je jen jedno: Všechno bude jinak.”

Setkání proběhne v budově EKO GYMNÁZIA BRNO na adrese Labská 27, Brno - Starý Lískovec ve čtvrtek 21. 1. 2016 v 16.30. hod.

Prosíme o registraci na email: schmiedova@eko-g.cz.

2 komentářů:

Anonymni z 21:30 řekl(a)...
11. ledna 2016 v 0:12  

"Tomáš Feřtek je publicista, novinář, scénárista a dramaturg. Věnuje se propagaci vzdělávání v obecně prospěšné společnosti EDUin. Napsal několik pedagogických příruček a turistických průvodců. Na konci roku 2015 vydal knihu Co je nového ve vzdělávání."

Přednáška. O vzdělávání.

Místo slovo vzdělávání si dosaďte medicína, pěstování pšenice, konstrukce mostů, spínané zdroje a můžeme pokračovat.

Absurdita situace při jakémkoli jiném slově než vzdělání je jasná.

"Napsal několik pedagogických příruček" - Nový KAREL MAY!

Mimochodem, Wikipedie říká: "Na první skutečně doloženou cestu se vydal až v roce 1899 do Orientu, kdy navštívil dějiště svých románů a dostal se až na Sumatru. Tato cesta trvala patnáct měsíců a pro Maye znamenala těžkou konfrontaci se skutečností, která byla zcela odlišná od jeho literárních představ."

Tak nějak by dopadl pan dramaturg a scénarista Feřtek po roce na běžné základní škole.

Nicka Pytlik řekl(a)...
11. ledna 2016 v 0:37  

Tak nějak by dopadl pan dramaturg a scénarista Feřtek po roce na běžné základní škole.

Jakože v 'dějišti svých románů'?
Já bych na tu přednášku i jel, ale celý den učím. Tak se klidně kdokoli zastavte. I bez registrace.

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.